Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd.,
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : nora

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13088028686

WhatsApp : +8613088028686

Free call
Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd.,

Co. επιστήμης & τεχνολογίας Guibao Chengdu, ΕΠΕ,

Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd.,
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: GUIBAO Αριθμός Υπαλλήλων: 500~600
Ετήσιες πωλήσεις: 120million-150million Ιδρύθηκε Έτος:
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η Co. επιστήμης και τεχνολογίας Chengdu ΜΒ, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998, ειδικευμένος στην Ε&Α και την κατασκευή της στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης RTV, του στολίσματος σιλικόνης HTV, silane του πράκτορα συζεύξεων και του εξοπλισμού ειδικότητας παραγωγής στεγανωτικής ουσίας. Το ΜΒ απαριθμήθηκε στην ανταλλαγή ΠΟΛΎΤΙΜΩΝ ΛΊΘΩΝ της Κίνας το 2009. 

 

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 0                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Έχουμε 8 υποκαταστήματα και 4 κλάδους.

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 1

Τα προϊόντα σιλικόνης ΜΒ σχεδιάζονται για τις ακόλουθες εφαρμογές:

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 2

οι υπηρεσίες εξοπλισμού ειδικότητας και EPC παρέχονται για την κατασκευή των διάφορων ειδών στεγανωτικών ουσιών και κολλών, τα οποία έχουν αναγνωριστεί και έχουν υιοθετηθεί από πολλές πολυεθνικές συμπεριλαμβανομένου Dow Corning (U.S.A), Henkel, Wacker (Γερμανία), Sika (Ελβετία), Rhodia (Γαλλία) και του κ.λπ.

Το ΜΒ ακολουθεί στενά ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, συστήματα IATF16949 και πέρασε την πιστοποίηση UL, TUV και άλλων σημαντικών διεθνών πιστοποιήσεων.

Το ΜΒ είναι εδρευμένη τεχνολογία επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

Το τεχνικό κέντρο ΜΒ αναγνωρίζεται ως εθνικό επιχειρηματικό τεχνικό κέντρο από την κυβέρνηση της Κίνας λόγω της κυριάρχης θέσης του στην τεχνική ικανότητα καινοτομίας, την άριστη δυνατότητα μηχανισμών Ε&Α και ανάπτυξης καθώς επίσης και τη συμβολή του σε αυτήν την βιομηχανία. Το ΜΒ είναι η μόνη επιχείρηση επέτυχε αυτό στη στεγανωτική ουσία σιλικόνης της Κίνας. Το εργαστήριο δοκιμής ΜΒ αναγνωρίζεται από τις εθνικές υπηρεσίες πιστοποίησης της Κίνας για την αξιολόγηση της συμμόρφωσης (CNAS), η οποία έχει τα αμοιβαία αναγνωρισμένα εργαστήρια δοκιμής σε περίπου 108 χώρες.

Το ΜΒ οργανώνει 3 καθίσματα στην εθνική Επιτροπή τυποποίησης της Κίνας, και συμμετείχε στην καθιέρωση περισσότερο από 90 διεθνών, εθνικών και των βιομηχανικά τυποποιημένων, αποκτηθε'ντων 121 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.

Για τώρα το ενισχυμένο άριστο δίκτυο ΜΒ ήδη στην αγορά της Κίνας και ήδη το προσδίδον γόητρο εμπορικό σήμα που αναγνωρίζονται από τη διοίκηση του Κράτους για τη βιομηχανία και το εμπόριο της Κίνας, και τις αρχισμένες πωλήσεις σε μερικές χώρες όπως τη Μαλαισία, Κορέα, Τουρκία, Ιράν, Σαουδική Αραβία, Ινδία, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, το όραμα ΜΒ πρόκειται «να είσαι ένα προσδίδον γόητρο σφαιρικό εμπορικό σήμα σιλικόνης».

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 3

Ιστορία

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Μιας στάσης λύση

Σας ευχαριστώ για την επιλογή της στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης Guibao. Η διοικητική φιλοσοφία μας πρόκειται να είσαι αρμόδια για τους πελάτες, και η μιας στάσης υπηρεσία του Guibao θα παράσχει σίγουρα σε σας την αποτελεσματική και αξιόπιστη εγγύηση εφαρμογής τεχνικής υποστήριξης και προϊόντων για τα προγράμματά σας

 

Τεχνικός propersal

 

1.Schemes σύγκριση

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

2. Αναθεώρηση τυπωμένων υλών

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 1

 

3. Υπολογισμός ποσού

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 2

 

4. Δοκιμή προσκόλλησης

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 3

 

5.Compatibility δοκιμή

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 4

 

6. Μη-λέκιασμα της δοκιμής

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 5

 1. Σύγκριση σχεδίων: συστήστε τα καταλληλότερα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις τύπων και σχεδίου των προγραμμάτων τοίχων κουρτινών.
 2. Αναθεώρηση τυπωμένων υλών: βοηθήστε τους πελάτες για να επιβεβαιώσετε το μέγεθος και τύπος δομικής στεγανωτικής ουσίας τοποθέτησης υαλοπινάκων σιλικόνης, το μέγεθος και το κοινό σχέδιο της weatherproofing στεγανωτικής ουσίας.
 3. Υπολογισμός ποσού: υπολογίστε το ποσό στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης (στεγανωτική ουσία τοποθέτησης υαλοπινάκων σιλικόνης δομική, weatherproofing στεγανωτική ουσία και μονώνοντας στεγανωτική ουσία γυαλιού) σύμφωνα με τη σχετική πληροφορία που παρέχεται από τους πελάτες.
 4. Δοκιμή προσκόλλησης: καθορίστε τον κατάλληλο καθαρίζοντας διαλύτη από τη δοκιμή προσκόλλησης, ελέγξτε εάν ο εγχυτήρας απαιτείται, και καθορίστε τελικά τη συγκολλητική δυνατότητα της στεγανωτικής ουσίας σιλικόνης με τα υποστρώματα.
 5. Δοκιμή συμβατότητας: καθορίστε εάν το βοηθητικό υλικό θα προκαλούσε τον αποχρωματισμό της στεγανωτικής ουσίας ή όχι και εάν θα είχε επιπτώσεις στην προσκόλληση στα υποστρώματα ή όχι. Ώστε να επιλεχτεί το κατάλληλο βοηθητικό υλικό που θα είχε την καλή συμβατότητα με τα υποστρώματα.
 6. Μη-λέκιασμα της δοκιμής: επιλέξτε τη στεγανωτική ουσία που δεν θα μολύνει το υλικό πετρών, να σιγουρευτείτε εκεί είναι καλή καταλληλότητα μεταξύ της στεγανωτικής ουσίας και των εφαρμογών πετρών.

Καθοδήγηση περιοχών εργασίας

1. Τεχνική επικοινωνία: ανακοίνωση με τους πελάτες σχετικά με την περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής των σχετικών προϊόντων, η ανάλυση των κοινών προβλημάτων και πώς να αποφύγει τέτοια προβλήματα στην εφαρμογή, τις μεθόδους και τις συστάσεις σχετικά με τη χρήση των προϊόντων, την τυποποιημένη διαδικασία που εκπαιδεύει κ.λπ. εφαρμογής.

2. Deglazing: Δώστε τις σχετικές επιθεωρήσεις διαδικασίας κατασκευής, την εξέταση προσκόλλησης και επί του τόπου. Ελέγξτε εάν η στεγανωτική ουσία χρησιμοποιείται κατάλληλα για να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίου, εάν υπάρχει ανάρμοστη διαδικασία εφαρμογής, κ.λπ.

3. Τακτικά ελέγξτε την ποσότητα του προγράμματος και συντονίστε την πρόοδο παράδοσης για να εξασφαλίσετε ότι η στεγανωτική ουσία Guibao πρέπει να μην αντικατασταθεί από τα πλαστά και κατώτερα προϊόντα.

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

1. Παρέχετε στον πελάτη μια νομική ποιοτική εγγύηση.

2. Πληρώστε μια κανονική επιστροφής επίσκεψη στους πελάτες εντός της περιόδου εξουσιοδότησης.

3. Ακολουθήστε την ποιότητα των προϊόντων που είναι κάτω από την εφαρμογή.

4. Εξεταστικές εκθέσεις ζητημάτων.

 

Η ομάδα μας

Συνολικό προσωπικό: Περισσότερο από 700 

Πρόσωπα Ε&Α:  28% του συνολικού προσωπικού

 

 

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Chengdu Guibao Science & Technology Co., Ltd., Εταιρικό Προφίλ 1

 • Jerry

  Jerry
 • τριαντάφυλλο

  τριαντάφυλλο
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας